Keresés

eloMENT VER elektromos fali konvektor

Lapos kialakítású, közvetlen elektromos helyiségfűtő berendezés

  • Falra szerelhető elektromos fali konvektor, elsősorban hosszabb tartózkodásra nem szolgáló helyiségek fűtésére
  • Zajmentes működés, rendkívül kedvező beépítési méretek és időtálló külső megjelenés
  • Programozható és fokozatmentes hőmérséklet-beállítás, gyors felfűtés
  • Teljesíti a vonatkozó ErP rendelet legújabb követelményeit is
Elektromos
Fűtés
Társasház
Lakás
Családi ház
Ipari létesítmény

Áttekintés

Az új eloMENT VER elektromos helyiségfűtő a gyors felfűtés specialistája. Megnövelt biztonságának (freccsenő víz elleni védelem, valamint védőszigetelés) köszönhetően tökéletesen alkalmas fürdőszobák, de hosszabb tartózkodásra nem szolgáló helyiségek (étkező, hall vagy dolgozószoba) közvetlen és komfortos fűtésére. Lapos kialakítása miatt szinte észrevehetetlen a Vaillant eloMENT VER készüléke, többek között a teljesen zajmentes működésből adódóan. Saját, beépített programozható termosztátjával a kívánt beltéri helyiséghőmérséklet bármikor elérhető, a kellemes komfortról pedig az egyenletes hőeloszlás gondoskodik.

Kezelés

Digitális, háttérvilágított kijelző és egyszerű gombkezelési, valamint programozási koncepció.

Külső megjelenés

Időtálló dizájn: modern megjelenésének köszönhetően harmonikusan illeszkedik a lakókörnyezetbe, többféle lakberendezési stílus esetén is. A lekerekített kontúrok miatt problémák nélkül tisztítható.

Komfort

Időprogrammal (napi/heti beállítási lehetőségek) ellátott elektronikus szabályozás energia-hatékony hőkomforttal, adaptív indítási funkcióval és ablaknyitás-felismeréssel. A külső burkolat kialakítása az egyenletes hőeloszlásról gondoskodik. A létező legmagasabb beépített készülék biztonság (freccsenő és csepegő víz elleni védelem, továbbá kiegészítő védőszigetelés), biztonsági hőmérséklet határolóval biztosított korlátozás a túlmelegedés ellen, illetve alacsonyabb felületi hőmérséklet általánosságban a külső burkolaton. Maximális biztonság az integrált fagyvédelmi funkciónak köszönhetően.

Felhasználási lehetőségek

Elsősorban ritkábban használt helyiségek (fürdőszoba, hall, étkező vagy háztartási helyiség) fűtésére javasoljuk, de használható újépítésű otthonok esetén is, amennyiben alacsony a fűtési hőszükséglet és van az objektumnak napelemes rendszere.

Részletek

Részletek

eloMENT VER …/5
Fűtési teljesítmény(kW)0.75 / 1.0 / 1.5 / 2.0 / 2.5
Elektromos csatlakozás(V/Hz)230V/50 Hz (gyári tartozék a villásdugóval ellátott bekötő kábel)
Beállítható hőmérséklet-tartomány(⁰C)5 - 30
Magasság(mm)450
Szélesség(mm)426 – 894
Mélység(mm)100
Tömeg(kg)4.6 - 9.2

Letöltések