Keresés

Green iQ – Az intelligens út egy zöld jövőbe

A követelmények magasabbak, mint valaha: Ön a forrásokat kímélve és költséghatékonyan szeretne fűteni. Ezen kívül Ön a maximális kezelési komfortot intelligens vezérlés útján szeretné – mobil – élvezni. Mert Ön sokra értékeli, ha menet közben megválaszthatja a legoptimálisabb útvonalat vagy megjelenítheti a környező éttermeket, valamint értékeléseket nézhet meg, mielőtt a termékkel a pénztárhoz fárad. Manapság ugyanezzel a természetességgel akarja Ön okostelefonja és táblagépe segítségével fűtésrendszerét működtetni, illetve szeretne biztos lenni abban, hogy a legmagasabb lakó- és melegvíz-komfort a lehető legkevesebb energia felhasználásával történik. Mostantól könnyű felismerni azokat a Vaillant fűtéstechnikai eszközöket, amelyek teljesítik ezeket a követelményeket – a Green iQ címkén.

Az idő elérkezett. Csak egy "jelre" volt szükség.

A "Green" (mint a természetesség és fenntarthatóság szinonímája) és az "iQ" (mint intelligencia) már világosan mutatja az irányt: az intelligens utat, egy zöldebb jövő felé. A zöld energia és a Green iQ együttesen nemcsak jó a környezetet, hanem a legintelligensebb lehetőséget is jelenti.

"Green"

Jól megtervezett, jövőorientált és fenntartható fűtési technológia. Csak olyan készülékek kaphatnak Green iQ címkét, amelyek megfelelnek magas fenntarthatósági szabványoknak.

 • A lehető leghatékonyabb – „A” vagy ennél is jobb energia-hatékonysági címke
 • Magas újrahasznosíthatóság
 • Németországban, ill. Európában gyártott termék
 • Alacsony energiaköltségek
 • Hosszú életű minőség

„iQ”

Az „iQ” jelentése az intelligens, hálózaton keresztül működtethető fűtési technika

 • Intuitív módon használható rendszerszabályozás
 • WLAN kompatibilitás
 • Távvezérlés okostelefonon vagy táblagépen keresztül
 • A szakszervizes távoli hozzáférése is lehetséges
 • Sorkapocs az egyszerű rendszerbővítéshez

Green iQ - a fenntartható és hálózati technológia jele

Az energiaköltségek hosszú távon történő növekedése, a források eltűnése és a klímaváltozás állandó kihívást jelent a fenntartható hőtermelésre a jövőben. Egyre több ügyfél szeretne értelmes, kifinomult és környezetbarát fűtési megoldásokat. Ha azt szeretnénk, hogy az energiatakarékosságért cserébe a jövőben ne kelljen lemondani a komfortról sem amit megszoktunk, a fenntartható megoldásokat intelligens módon hálózatba kell szervezni. Az új Green iQ címke pontosan az ilyen jellegű termékeket azonosítja.

A Green iQ úttörő az Ön számára

Ez a címke a maga nemében első Németországban: a legmagasabb minőségű, fejlett és fenntartható fűtési technológiát jelzi, időtálló hálózati működtetéssel és ezzel előremutatást ad a szabványoknak.

A Green iQ a folyamatos fejlesztés és felügyelet garanciája

A Green iQ jelzéssel csak azokat a termékeket tűntetjük ki, amelyek megfelelnek szakembereink elvárásainak. Folyamatosan továbbfejlesztjük ezeket a minőségi előírásokat és szigorúan felügyeljük ezek betartását. Ez biztosítja, hogy csak a kiválasztott termékek kaphassanak Green iQ címkét: olyanok, melyek rendkívül energiatakarékos módon működnek, kombinálhatók környezetbarát technológiákkal és intelligens, internet alapú rendszerekkel irányíthatók.

A Green iQ a jó érzés, hogy jót teszünk védjegye

 • A Green iQ útmutatást kínál Önnek és megkönnyíti a döntést a fejlett fűtéstechnika választásához, ami egyesíti magában a gazdaságosságot és a környezetvédelmet
 • A Green iQ adja Önnek a biztonságot arra, hogy nem csak a környezetet, hanem háztartásának költségeit is kíméli
 • Emelkedik az Ön komfortja és csökkenek a költségei az online Green iQ fűtési technikának köszönhetően, ami egy alkalmazás segítségével távolról működtethető
 • A Green iQ a garancia Önnek arra, hogy tulajdonába további értékeket fektessen