Keresés

Green iQ termékek

Fenntartható, magas minőségű, hálózatos technológia

A Green iQ termékek egyesítik a legmagasabb szintű hatékonyságot, a környezetvédelmet, a fenntarthatóságot és a hálózati intelligenciát. A Vaillant minőségi szintjének garanciái egy hosszú távú rendszerben, a jövőben is időtlenül szép megjelenéssel párosítva. Az ecoTEC exclusive, a flexoTHERM exkclusive és a flexoCOMPACT exclusive készülékek az első Green iQ címkét viselő termékek a piacon.

ecoTEC exclusive

A legmagasabb minőségű, jövő-orientált kondenzációs technológia

Az új, falra szerelhető ecoTEC exclusive kondenzációs gázkészülék az önmagát szabályozó „Green iQ” üzemmódnak köszönhetően mindig a leghatékonyabb üzemben dolgozik. Ezen kívül – igény esetén – lehetővé teszi azt is, hogy a hőtermelő alternatív gázfajtákkal is üzemelhessen. További információk a termékről.

flexoTHERM/flexoCOMPACT exclusive

Az intelligens hőszivattyúk új generációja

Az új flexoTHERM exclusive a leghalkabb és leghatékonyabb hőszivattyú a termékpalettánkon. Ez a berendezés (adott esetben megfelelő kiegészítő modullal) bármilyen hőforrással üzemeltethető és rendszerben, a multiMATIC 700 szabályozóval még az A+++ energetikai osztályt is eléri. A flexoCOMPACT ugyanezeket az előnyöket kínálja Önnek, kiegészítve egy beépített rozsdamentes acél melegvíz-tárolóval. További információk a termékről

A Green iQ nem csak egy címke, hanem valami egészen különleges.

1. Különlegesen zöld

Green iQ a jól megtervezett, jövőorientált és fenntartható technológiával, kizárólag Európában, döntően Németországban gyártott termékek védjegye. Az ilyen termékek megfelelnek az erőforrás-takarékos termelés nagyon magas elvárásainak és a kibocsátás optimalizált logisztikai folyamatoknak. Csak a magas fenntarthatósági szabványoknak megfelelő készülékek nyerhetik el a Green iQ címkét. A Green iQ termékek Vaillant minőségi szintjének garanciái egy hosszú távú rendszerben, a jövőben is időtlenül szép megjelenéssel párosítva. A Green iQ címke értéket és biztonságot nyújt a felhasználónak és könnyebb értékesíthetősget a szerelőknek.

2. Különlegesen intelligens

A Green iQ termék különlegesen intelligens, elsősorban a beépíthető VR900 internetes kommunikációs modulnak köszönhetően. Ennek használata könnyen elsajátítható, és a felhasználóbarát alkalmazás segítségével lehetővé teszi a fűtés szabályozását okostelefonon és táblagépen keresztül – otthon és akár útközben is. Minden eszköz csatlakoztatható WLAN vagy WiFi segítségével és kompatibilis minden otthoni automatizálási rendszerrel.

3. Különlegesen hálózatbarát

A legújabb elektronika lehetővé teszi a rendszer folyamatos ellenőrzését, ami már a korai szakaszban segíthet megelőzni a készülék meghibásodását. Az erre feljogosított Vaillant szakszerviznek lehetővé teszi, hogy a fűtési rendszert a távolból ellenőrizze és karban tartsa. A Green iQ termékek az univerzális interfésznek köszönhetően könnyen bővíthetők, illetve csatlakoztathatók hibrid hőfejlesztő rendszerekhez is. A távdiagnosztikával értékes időt és költséget takarít meg a telepítőnek és a magas szintű vevői elégedettséget nyújt.

4. Különlegesen ügyfélbarát

A hálózati rendszerek lehetővé teszik - ha szükséges - a szerelők és az ügyfeleik közötti folyamatos kommunikációt. Jó érzés, hogy a szervizpartner mindig naprakész információval rendelkezik, így ügyfeleinek nagyobb biztonságot és elégedettséget tud nyújtani. A távoli diagnosztika és paraméterek távoli beállítása csökkenti költségeket és a komplex rendszerek professzionális módon kezelhetők.

5. Különlegesen magas termék-image

A Green iQ az első minőségi címke a maga nemében, ezért optimális módja, hogy útmutatást nyújtson azon ügyfelek számára, akik szeretnének befektetni, a zöld technológiákba. A technológiákat, a szerelőket a Vaillant széles marketing tevékenysége és információs anyagai kísérik, és támogatják.