Keresés

Fedezze fel a Vaillant hőszivattyúkat a kiterjesztett valóságon keresztül

  • Helyezze virtuálisan el hőszivattyúinkat leendő ügyfele házában vagy kertjében
  • Mutassa meg, hogy mennyire halkan üzemelnek a Vaillant hőszivattyúk
  • Ismertesse a hőszivattyúk működését magyarázó videókon keresztül
  • Referenciák segítségével mutassa be, hogyan néznek ki hőszivattyúink a valóságban

Nyújtson professzionális tanácsadást a showPOINT applikáció segítségével

A showPOINT alkalmazásunk segítséget ad Önnek, amikor épp egy új fűtési rendszerről tárgyal ügyfelével – időtakarékosan, illetve egyetlen érintéssel. A legújabb AR-technológia segítségével Ön és ügyfelei úgy fedezhetik fel a Vaillant hőszivattyúkat, mint még soha. Az alkalmazás a Vaillant hőszivattyú paletta beltéri és kültéri egységeinek méretarányos, 3D-s modelljeit tartalmazza. Az egyeztetés során ügyfele otthonában pontos információ adható a termékek méretről, valamint azok működéséről.

A Vaillant showPOINT funkciói:

Fedezze fel hőszivattyú kínálatunkat

Mutassa be hőszivattyú portfóliónkat egyszerű és interaktív módon az all-in-one megoldástól egészen a kültéri, illetve a hozzájuk tartozó beltéri egységekig.

Helyezze el hőszivattyúinkat kibővített valóságban

A kiterjesztett valóság segítségével hőszivattyúinkat elhelyezheti ügyfele házában vagy kertjében. Ennek köszönhetően együtt választhatják ki a megfelelő terméket, és előre megtalálhatják a tökéletes pozíciót.

Mutassa meg a magyarázó videókat

A hőszivattyú működésének bemutatásához magyarázó videókat használhat. Ezek könnyen érthetően ismertetik a hőszivattyú működését és korszerűsítésre vagy hűtésre történő felhasználását.

Hőszivattyús telepítések bemutatása

Referenciáink segítségével megmutathatja ügyfeleinek, hogyan néznek ki hőszivattyúink a valóságban. Legyen szó akár egy családi házról vagy egy társasházról - termékeinket már a legkülönbözőbb háztípusokban használják.

Hogyan segíthet a kiterjesztett valóság a tanácsadásban

A kiterjesztett valóság a környezetet digitális úton terjeszti ki. Ezzel a Vaillant showPOINT alkalmazás segít láthatóvá tenni, hogy miként illeszkednek hőszivattyúink a lakóházhoz vagy a háztartási helyiségbe, annak méretei elférnek-e a telepítési helyen.

A hőszivattyút különböző távolságokból és szögből lehet megmutatni. Ügyfeleinek valódi megjelenést tud kínálni – mintha már a hőszivattyú be is lenne építve.

Termék elhelyezése a környezetben

Válasszon terméket

Szkennelje be a felületet

Válassza ki a típust

Helyezze el

Válasszon terméket

A menüben kiválaszthatja azt a terméket, amit majd a kibővített valóságban szeretne megjeleníteni. Miután kijelölte a bemutatni kívánt hőszivattyút, koppintson a narancssárga "Termék elhelyezése" gombra, és máris kezdhet.

Tippünk: Lapozzon a "Részletek" fölé, ahol részletes "Termékinformációkat" láthat, például a hatékonyságot, a zajterhelést és a méreteket, illetve a "Kapcsolódó beltéri egységet".

Szkennelje be a felületet

A termék elhelyezéséhez egyszerűen csak szkennelje be a környezetet az okostelefon mozgatásával, hogy felismerhető legyen a felület.

Tippünk: Legjobb, ha az okostelefont lassan mozgatja. Emellett olyan felületet válasszon, amely textúrált és nem tükröződik. Ezenkívül egy nyíl jelzi, hogy a termék hol helyezkedik el a helyiségben, ha az nem lenne látható.

Válassza ki a típust

Amint a környezet felismertetése megtörtént, megjelenik a kiválasztott termék. Abban az esetben, ha a készülék különböző teljesítményben kapható, akkor megjelenik a méretválasztás. A kívánt méret a megfelelő kW gomb kiválasztásával a jelenik meg.

Tippünk: Ez a funkció arra is alkalmas, hogy gyorsan és egyszerűen megmutassa az ügyfeleknek a különböző készülékek teljesítmény típusait.

Helyezze el

Most tudja finomítani a termék elhelyezését. Húzza a terméket az egyik ujjával, hogy előre vagy hátra mozdítsa, kettő ujjal pedig elforgathatja. Ezenkívül beállíthatja a kültéri egységek magasságát, hogy szimulálja a falra vagy tetőre szerelést. Végül pedig a narancssárga gombbal helyezheti el a terméket.

A termék megismerése

Tapasztalja meg a zajterhelést

Készítsen fényképet

Beépítési méretek

Méretek módosítása

Tapasztalja meg a zajterhelést

Amennyiben kültéri egységet helyezett el, illusztrálhatja, milyen csendes a készülék a kertben. Ehhez csak koppintson a narancssárga gombra. Ezt követően be kell állítania a környezet hangerősségét, majd meg is kell erősítenie azt. Most már hallgathatja a hőszivattyú zajterhelését. Előre-hátra járva könnyen demonstrálhatja, hogy hőszivattyúink különböző távolságokból hallgatva mennyire csendesek, továbbá azt is megmutathatja, hogy a hőszivattyú hangja mennyire nem zavaró a csendes üzemmódban.

Tippünk: a legjobb hangélményt fejhallgató használatával érheti el.

Készítsen fényképet

A rögzítő gomb lehetővé teszi, hogy képet készítsen a hőszivattyúról. Ezt a képet elmentheti a kameratekercsbe, hogy majd elküldhesse az ügyfelének vagy felhasználhatja az ajánlatban történő megjelenítésre. Segítségével Ön és ügyfelei is kiválaszthatják a végleges pozíciót a különböző elhelyezési lehetőségek közül.

Tippünk: készítsen fényképet a hőszivattyúról és annak telepítési helyszükségletéről.

Beépítési méretek

A telepítési, illetve a befoglaló méretek segítségével könnyen ellenőrizheti ügyfeleivel, hogy a hőszivattyú elfér-e otthonukban vagy kertjükben. A beépítési méretek mindenekelőtt a tanácsadás során segítenek Önnek, mert egyszerűen szemléltetik a hőszivattyú biztonsági zónáját.

Méretek módosítása

A 3D-s termék először az eredeti méretben jelenik meg, amellyel érzékeltetni tudja az ügyfél számára, hogyan fog a hőszivattyú a későbbekben kinézni. A készülék méretét két ujjal lehet méretezni. Amennyiben vissza szeretne térni az eredeti mérethez, csak koppintson az 1:1 gombra.

A showPOINT alkalmazás letöltése

A professzionálisabb tanácsadáshoz csak töltse le a showPOINT alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből. Az applikáció mindenki számára elérhető és letölthető, így ügyfelei is letölthetik az alkalmazást, valamint használhatják egyszerre és együtt, illetve érintésmentesen.

  • iOS 12, vagy magasabb verzió szükséges
  • iPhone 6s, vagy újabb készülékkel kompatibilis

showPOINT applikáció útmutató

A Vaillant showPOINT alkalmazás segít láthatóvá tenni, hogy miként illeszkednek hőszivattyúink a lakóházhoz vagy a háztartási helyiségbe, annak méretei elférnek-e a telepítési helyen.

Prospektus letöltése

  • Android 10, vagy magasabb verzió szükséges
  • Kompatibilis az AR Core támogatott eszközökkel