Keresés

Nagyhatékonyságú szivattyúk - Cserélje a régit rendkívül hatékonyra

Egy modern, nagyhatékonyságú szivattyúval akár 76%* energiamegtakarítást is elérhet.

A nagyhatékonyságú szivattyúk hamarosan kötelzőek lesznek

Az új fűtési rendszerekben már jó ideje csak úgynevezett nagyhatásfokú szivattyúkat lehet alkalmazni. Ezek az energiatakarékos szivattyúk környezetkímélők és pénztárcájának is jót tesznek. Az Európai Bizottság egy rendelete értelmében viszont, 2022. január 1-től a korábban kiépített régi rendszerekben esetlegesen meghibásodó, régi hagyományos szivattyúkat is csak nagyhatékonyságú szivattyúra lehet cserélni.

Készítse fel fűtési rendszerét a jövőre - még ma! Egy modern, nagyhatékonyságú szivattyúval akár 76%-os energiamegtakarítást is elérhet és amikor Ön energiát takarít meg, azzal együtt természetesen kiadásai és érezhetően csökkennek.

Befektetés a jövőbe

Alacsonyabb fogyasztás

A csökkentett energiafogyasztás csökkenő költségeket jelent.

Rövid megtérülési idő

A megtérülési idejük csupán 1-2 év.*

Eredeti és megbízható

Nagyhatékonyságú szivattyúink az eredeti alkatrészek használatának köszönhetően magas működési megbízhatóságot biztosítanak.

Jobb a környezet számára

A csökkentett energiafogyasztás környezetbarátabb felhasználást jelent.

*A megtakarítás mértéke és a megtérülési idő a szivattyú éves üzemidejétől, a fűtési rendszer állapotától és az egyedi villamosenergia-tarifától függ.

Készítse fel fűtési rendszerét a jövőre.

A nagyhatékonyságú szivattyú duplán is hasznos: Önnek és a bolygónak

Egy fűtési rendszer szivattyúi a radiátorok és a padlófűtés folyamatos vízellátását biztosítják, ezért a gáz mellett a fűtési rendszerek elektromos energiát is fogyasztanak.

A hagyományos szivattyúk azonban meglehetősen nagy fogyasztásúak, mivel többnyire megállás nélkül, vagy a legmagasabb fokozaton működnek. Ezzel szemben a nagyhatékonyságú szivattyú elektronikus fordulatszám-szabályozóval rendelkezik, így soha nem használ fel több energiát, mint amennyi szükséges.

Ez azt jelenti, hogy jelentősen kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos egyfokozatú szabványos szivattyúk. Ennek eredményeképpen a nagyhatékonyságú szivattyú a legegyszerűbb módja annak, hogy Vaillant készülékét energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerré alakítsa.

Vaillant fűtési rendszeréhez illesztve

Nagyhatékonyságú szivattyúkat szinte minden Vaillant fűtési rendszerhez tudunk kínálni.

Ezek a szivattyúk tökéletesen illeszkednek az Ön Vaillant készülékéhez, eredeti alkatrészként garantálják a zökkenőmentes működést és kiváló minőséget képviselnek. Hatékonyak, biztonságosak, energiatakarékosak.

Keressen egy kivitelezőt, és kezdje meg az energiaköltségek és a károsanyag -kibocsátás csökkentését már most.