Keresés

Kiterjesztett garancia regisztráció

A Vaillant készülékének megvásárlásakor Ön egy vezető német márka biztonságát tudhatja maga mögött mind a technológia, mind pedig a gyártó által biztosított szerviz szolgáltatások tekintetében. Vállalatunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy készülékeink megbízhatósága hosszú évekig szolgálja az Ön kényelmét, ezért minden kondenzációs készülékre és hőszivattyúra teljes körű kiterjesztett garanciát kínálunk.

A kiterjesztett garancia időtartama magánszemélyek általi igénylés esetében:

  • 38 kW alatti névleges fűtőteljesítmény esetén 3+4 év
  • 38 kW feletti névleges fűtőteljesítmény esetén 3+2 év
  • Hőszivattyúkra 3+2 év

Igénylési határidő: a beüzemelést követő maximum 1 év.

Amennyiben érdekli a Vaillant készülékéhez kapcsolódó kiterjesztett garancia lehetősége, kérjük töltse ki és küldje el az alább található űrlapot. Az űrlapon szereplő adatok alapján készítjük el és postázzuk Önnek a regisztrációs díj számláját valamint a fizetést követően a kiterjesztett garancia "Igazoló lap"-ot.

Figyelem! A kiterjesztett garancia igénylésének feltétele az egyszeri garancia-hosszabbítási díj megfizetése. Az évente esedékes karbantartásokat a kiterjesztett garancia ideje alatt is el kell végeztetni Vaillant márkaszervizével vagy a Vaillant bármely szerződött szervizpartnerével. A szerződött szervizpartnerek listája a Szervizes kereső oldalon megtalálható. Az éves karbantartás elmaradása a Kiterjesztett Garancia megszűnését vonja maga után.

A 38 kW feletti névleges teljesítményű fali kondenzációs készülékek esetén kiterjesztett garancia csak akkor köthető, ha a rendszer hőcserélős leválasztással került kiépítésre!

Egyszeri garancia-hosszabbítási díjak magánszemélyek számára

Nettó ár (Ft)Bruttó ár (Ft)
Kondenzációs készülékek
Fali kondenzációs készülékek 38 kW-ig33.07142.000
ecoCOMPACT, auroCOMPACT33.07142.000
ecoTEC VU 466, 486, 656, 806-120668.50487.000
Hőszivattyúk
aroTHERM, aroTHERM plus, geoTHERM, flexoTHERM és flexoCOMPACT71.65491.000
aroTHERM split47.24460.000

Kiterjesztett Garancia regisztrációhoz szükséges adatok

Vevő adatai

Készülék adatai

Számlázás

Kapcsolódó információk

* Kötelezően kitöltendő mezők
Valami hiba történt küldés közben. Kérjük próbálja meg kicsit később.

Jó tudni...

A Kiterjesztett Garancia ideje alatt a felhasználó díjmentes javításra vonatkozó igényének érvényesítését kizárja, ha:

  • az üzembe helyezést nem Vaillant márkaszerviz, vagy arra feljogosított szerződött partner szerviz végezte el, és az nem a készülékhez mellékelt szerelési, karbantartási útmutató előírásainak megfelelően történt,
  • az üzembe helyezés nem Magyarország területén történt,
  • a hiba rendeltetésellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár, víz- vagy gáznyomás-elégtelenség, szennyezettség, vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból következett be, illetve ha a készülék üzemeltetése nem a készülék dokumentációiban foglaltaknak megfelelően történt,
  • arra fel nem jogosított szerviz végez javítást, ill. átalakítást a készüléken, ill. nem a gyártó által forgalmazott, ill. engedélyezett alkatrészeket szerelnek be,
  • a felhasználó nem tesz eleget a kárenyhítési kötelezettségének és ezzel további meghibásodásokat okoz,
  • a felhasználónak az átalánydíjas karbantartásra vonatkozó számlatartozása van,
  • elmarad az évenkénti kötelező karbantartás vagy annak ténye nincs dokumentálva a sorszámozott Regisztrációs füzetben, illetve azt nem Vaillant márkaszervíiz vagy arra feljogosított szerződött szervizpartner végezte el.

Az online regisztrációt követően VSD Kft. számlát küld a kitöltött űrlap alapján 8 napos fizetési határidővel. A 30 napon túli rendezetlen regisztrációkat rendszerünk automatikusan törli.

Karbantartási szerződés

Amennyiben a karbantartással kapcsolatban bővebb információra kíváncsi, esetleg karbantartási szerződést szeretne kötni, kattintson az alábbi linkre:

Bővebben a karbantartásról