Keresés

Személyre szabott és tudatos fűtés! Csak okosan!

 • Növelje fűtése komfortját
 • Csökkentse az energiafogyasztást és a költségeket
 • Csak pihenjen, és bízzon a gyors szolgáltatásokban
 • Élvezze a maximális rugalmasságot mindennapi életében

Emelje fűtése komfortját egy új szintre!

Csak hívja a szervizt, és intelligens fűtési rendszere már majdnem be is van állítva - ehhez még teljesen új fűtési rendszert sem kell vásárolnia! Növelje kényelmét és tartsa szemmel az energiafogyasztását, illetve fűtési költségeit a rendszeradatok 24/7-es átláthatóságának köszönhetően. Még technikai probléma esetén sem kell aggódnia: a szerviz ellenőrizheti, hogy mi történik, vagy értesítést kap egy problémáról akár még azelőtt, hogy Ön észrevett volna valamit! Így biztos lehet benne, hogy fűtési rendszere mindig zavartalanul működik.

Az okos rendszerek előnyei

Teljes felügyelet, erőfeszítések nélkül

Jó Önnek, jó a környezetnek: okos megoldásainkkal okostelefonján vagy táblagépén kényelmesen szabályozhatja energiafogyasztását és fűtési költségeit. Használja ki a maximális rugalmasságot és az adatok 24/7 átláthatóságát!

Idő- és költségtakarékos szolgáltatás

Szerezze meg az okos megoldást és pihenjen! Digitális eszközeink lehetővé teszik szakembereink számára, hogy távolról ellenőrizzék az Ön fűtési rendszerét, és a legtöbb technikai problémát a részletes üzemelési adatoknak köszönhetően 24 órán belül megoldják. Mondjon búcsút a szükségtelen és többszörös szervizlátogatásoknak és költségeknek!

Rugalmas kombináció

A fűtési rendszere nem elég okos? Nem gond! Még ha régebbi fűtési hőtermelővel is rendelkezik (2007-től), szakembereinknek csak néhány összetevőt kell hozzáadnia ahhoz, hogy okosabb legyen. Nincs szükség teljesen új rendszer vásárlására - pillanatok alatt élvezheti az összes intelligens funkciót! További előny: a fűtés könnyedén kombinálható a meglévő intelligens otthoni eszközökkel.

Jövőbiztos frissítések

A fűtési rendszer későbbi korszerűsítésén gondolkodik, pl. megújuló energiával? Legyen szó napelemekről, napkollektorokról, vagy más rendszerbővítményekről, például hőszivattyúkról vagy szellőzésről - a sensoCOMFORT vezérlőegységünkkel rugalmasan kezelheti majd ezeket a később telepített fejlett fűtési rendszer-kiegészítőket is.

Szeretné, ha a fűtési rendszere intelligens lenne? Mire kimondja, már kész is!

Az új, intelligens fűtési rendszerének telepítése nem nagy dolog: intelligens megoldásaink visszafelé való kompatibilitásának köszönhetően akár a régebbi rendszerek korszerűsítésére is alkalmasak. Nem kell teljesen új fűtést vásárolnia!

Szakemberünk minden szükséges alkatrészt és szerszámot egy csomagban szállít, beleértve a vezérlőegységet internetes átjáró készülékkel. A plug-and-play rendszernek köszönhetően az intelligens fűtési rendszer gyorsan telepíthető - és miután üzembe állították, az alkalmazáson keresztül egyedül is szabályozhatja.

Okos megoldások minden helyzetre

Függetlenül attól, hogy egyszerű vagy bonyolultabb fűtési rendszerrel rendelkezik - mi biztosítjuk Önnek a megfelelő intelligens termékeket és szolgáltatásokat.

Egyszerű rendszermegoldások

Az Ön igényei

Intelligens szabályozás

Intelligens szolgáltatás

Az Ön igényei

Lakások vagy házak egyszerű fűtési rendszerrel

A mindennapi életben már megszokta, hogy szinte mindent rugalmasan vezérelhet okostelefonjával? Akkor miért nem teszi ezt a fűtési rendszerével is? Tegye okossá rendszerét

 • Az eRELAX intelligens szabályozónk tökéletes megoldás egyetlen fűtési körrel rendelkező lakásokhoz vagy házakhoz
 • Kényelmesen vezérelheti pl. egy kondenzációs kazánnal rendelkező egyszerű fűtési rendszerét
 • Az energiafogyasztás és a fűtési költségek teljes átláthatósága
 • Kompatibilis az új és a régebbi fűtési rendszerekkel is

Intelligens szabályozás

Egy hatékony eszköz: eRELAX

Intelligens, időjárás-követő, vezeték nélküli szabályozónk az eRELAX, ami modern szabályozási megoldást kínál egyszerű fűtési rendszerekhez

 • Alkalmazáson keresztül kényelmesen szabályozhatja energiafogyasztását és fűtési költségeit
 • Az intelligens, idővezérelt fűtésszabályozás észrevehető megtakarítást tesz lehetővé
 • Okostelefonjával rugalmasan vezérelheti rendszerét bárhonnan, bármikor
 • Kompatibilis az Amazon Echo-val

Intelligens szolgáltatás

Mindig naprakészen: serviceASSIST

Távoli karbantartás és kevesebb állásidő technikai probléma esetén - a serviceASSIST segítségével biztonságban tudhatja fűtési rendszerét

 • Takarítson meg időt és élvezze a távoli szolgáltatás és a gyors hibaelhárítás előnyeit
 • A közvetlenül a készülékről származó diagnosztikai adatok segítenek a szerviznek akár 24 órán belül megoldani a legtöbb problémát
 • Nincs több szükségtelen és többszörös szervizlátogatás és költség
 • A távoli hozzáférés a legmagasabb biztonsági szabványokat követi

Fejlett rendszermegoldások

Az Ön igénye

Intelligens szabályozás

Okos döntés

Az Ön igénye

Komplex rendszer kialakítása

Ha egy új, korszerű fűtési rendszer kazánt és hőszivattyút is tartalmaz, akkor is van egy intelligens vezérlési megoldásunk az Ön számára.

• A sensoCOMFORT szabályozónkat családi házban vagy a lakásban lévő készülékcsere, vagy korszerűsítés esetére ajánljuk

• Modern vezérlőegység fejlett fűtési rendszerekhez

• Az esetleges rendszerfrissítések maximális rugalmasságot garantálnak a jövőben

Intelligens szabályozás

Irányítson mindent!

A sokoldalú, időjárás-követő sensoCOMFORT szabályozóval kényelmesen vezérelheti összetett fűtési rendszerét.

 • Élvezze az egész fűtési rendszer kényelmes kezelését a sensoAPP segítségével
 • Maradjon rugalmas és frissítse a rendszert pl. később megújuló energiákkal
 • Tartozék sensoNET internetes átjáró

Okos döntés

Álljon készen a jövőre

Használja ki a maximális rugalmasságot, és bővítse bármikor rendszerét. A sensoCOMFORT kezelni tudja majd azt is.

• Tájékozódjon szakembereinknél a megújuló energiákkal, például fotovoltaikus vagy napelemes rendszerekkel történő bővítésről

• A sensoCOMFORT rendszerének jövőbeni bővítésének kezelésére is alkalmas

• Bármilyen bővítésnél megtarthatja ugyanazt a szabályozót

Garantált adatbiztonság és költségmegtakarítás

Kiemelt célunk: az adatbiztonság

Természetes, hogy Ön biztos szeretne lenni abban, hogy intelligens fűtési rendszerének adatai biztonságban vannak, és személyes adatait bizalmasan kezelik. Ezért rendszereinknél a legmagasabb információbiztonsági szabványokat alkalmazzuk.

Minden ügyféladat, üzemeltetési adat és jelszó védve van a lopás ellen, intelligens alkalmazásaink, rendszereink és átjáróink pedig az illetéktelen hozzáférés ellen - az IEC 62443* szabvány szerint tanúsítva. A Vaillant által nem irányított külső eszközök mobilalkalmazásai és webhelyei védettek az illetéktelen hozzáférés ellen. Természetesen szükség esetén segítünk az intelligens hozzáférés biztonságos konfigurálásában is.

Egy okos megoldás megtakarítás, nem költség

Ha Ön úgy dönt, hogy intelligens termékeink egyikével korszerűsíti fűtési rendszerét - ne aggódjon a költségek miatt! Sokkal inkább várhatja a megtakarításokat, amelyeket az intelligens fűtés hosszú távon eredményez: csökkenti az energiafogyasztást és a fűtési költségeket. A távirányítónak köszönhetően még több energiát takaríthat meg, mint egy hagyományos programozható termosztáttal: kényelmesen beállíthatja fűtési programját bárhonnan és bármikor!

A beszerzési költségek az Ön egyéni igényeihez igazíthatók és a gyors plug-and-play telepítésünk is észrevehető szolgáltatási megtakarítástokat eredményez Önnek. Mivel okos megoldásaink 2007-től a régebbi fűtési rendszerekhez is alkalmasak, ehhez még csak új fűtési rendszert sem kell vásárolnia.

Gyakori kérdések