Webhelyünk cookie-kat használ, hogy a böngészést optimalizálja, visszajelzést ad számunkra a szükséges változtatásokat illetően, hogy Önnek a lehető legjobb élményt biztosíthassuk. Továbbá segíti hasznos és új tartalmak ajánlását. A cookie-k engedélyezéséhez kattintson az „Engedélyez” gombra, vagy egyszerűen csak folytassa a böngészést.

Elfogadom Elutasítom

Értékesítés

Kereskedelem

A Vaillant Saunier Duval Kft. a kereskedelem területén hosszú évek óta folyamatos hálózatépítéssel érte el, hogy nagykereskedő, viszonteladó, kivitelező és végfelhasználó partnerei az ország bármely pontján megtalálják a készülékeket és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat.

A Vaillant Magyarországon 12 nagykereskedővel és közel 350 kiskereskedővel dolgozik együtt. A kereskedők kiszolgálása a központi telephelyen lévő raktárból történik. A Vaillant raktárában a teljes termékpaletta és tartozékaik folyamatosan raktáron tartott tételek. Kereskedőink ebből a raktárkészletből folyamatosan, rövid határidővel kerülnek kiszolgálásra. A rendelésbonyolítás munkáját a Scala 5.0 integrált ügyviteli szoftvercsomag segíti.