Keresés

climaVAIR exclusive VAM5 – multi-split légkondicionáló család

Környezetbarát R32-es hűtőközeggel töltve

  • Fűtési és hűtési üzemre egyaránt alkalmas, alacsony globális melegítési potenciálú (GWP) hűtőközeggel töltve
  • Előre összeállított multi-split csomagok
  • Magas energia-hatékonysági osztályok fűtésre, illetve hűtésre is
  • X-Fan funkció a beltéri egység hőcserélőjének szárazon tartására
  • Aktív ionizáló a beltéri levegőminőség javítására
Légkondicionálás
Fűtés
Hűtés

Áttekintés

A Vaillant vadonatúj lakossági légkondicionáló készülékeit elsősorban a fenntarthatóság, a hatékonyság és az elegáns megjelenés jellemzi.

A climaVAIR exclusive VAM5 sorozat már az újgenerációs légkondicionáló berendezéseket képviseli, amelyek R32-es hűtőközeggel vannak feltöltve. Ez számos előnyt kínál: magasabb hatásfokot, alacsonyabb káros kihatást a környezetre (GWP (globális melegítési potenciál) = 675), valamint kevesebb töltet-mennyiséget az R410 A hűtőközeget használó légkondicionáló berendezésekhez képest.

A climaVAIR exclusive VAM5 multi-split készülékek 2-es, 3-as vagy 4-es kombinációkban kaphatóak, 4.1 és 8.0 kW hűtési teljesítmény között. Az új R32-es hűtőközeg, a 3D inverter-technológia és az elektronikus expanziós szelep segítségével akár arra is lehetőség van, hogy a hűtési és fűtési teljesítmény tekintetében elérhető legyen az A++ (SEER: 6.3), illetve az A+ (SCOP: 4.0) besorolási osztály.

A climaVAIR exclusive számos olyan funkciót kínál, amellyel javítható a lakótér komfortja: „I Feel” funkció, hogy a távvezérelendő helyiségben a kívánt beltéri hőmérséklet legyen elérhető; „Turbo” üzemmód, amelynek segítségével az előre beállított hőmérséklet a lehető legrövidebb idő alatt biztosítható. A levegő-áramlás iránya függőlegesen, valamint vízszintesen is terelhető, ezen kívül csökkenthető a készülék által keltett zaj.

A climaVAIR exclusive kiemelkedik a készülék aktív ionizáló funkciójával is, ami a helyiség levegőjét negatív töltésű ionok létrehozásával tisztítja meg úgy, hogy semlegesíti a pozitív töltésű szennyeződéseket. Ennek köszönhetően a lakótér környezete a kívánt hőmérsékletre hűthető, a belső levegő pedig mentes lesz a szagoktól, baktériumoktól és penészgombáktól. Ezen kívül az X-Fan funkció eltávolítja a párát a beltéri egység hőcserélőjéről, amely száraz marad és így elkerülhető a korrózió, valamint a baktériumok elszaporodása.

Az összes funkció egyszerűen beállítható a szállítási terjedelemhez tartozó távvezérlővel, amely könnyen kezelhető nagyméretű kijelzője pedig egyértelműen mutatja a berendezés aktuális üzemállapotát.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

auroSTEP plus szolár használati melegvíz-készítő rendszer

  • Energiatakarékos melegvíz-készítés az ingyenes napenergia felhasználásával
  • Helytakarékos, mert a szolárrendszer legfontosabb elemei egy rendszerbe integráltak
  • Különböző tároló űrtartalmak: 150 és 250 liter (monovalens), illetve 250 és 350 liter (bivalens)
  • Többféle komfort- és energia-megtakarítási funkciók, mint pl.. „Szabadság” azokra az időszakokra, amikor nincs melegvíz-fogyasztás
  • Nagyhatékonyságú tároló nagyon alacsony hőveszteségekkel

Letöltések