Keresés

auroSTEP plus szolár használati melegvíz-készítő rendszer

Energiatakarékos melegvíz-komfort minden igényre családi- és ikerházakban

  • Energiatakarékos melegvíz-készítés az ingyenes napenergia felhasználásával
  • Helytakarékos, mert a szolárrendszer legfontosabb elemei egy rendszerbe integráltak
  • Különböző tároló űrtartalmak: 150 és 250 liter (monovalens), illetve 250 és 350 liter (bivalens)
  • Többféle komfort- és energia-megtakarítási funkciók, mint pl.. „Szabadság” azokra az időszakokra, amikor nincs melegvíz-fogyasztás
  • Nagyhatékonyságú tároló nagyon alacsony hőveszteségekkel
Melegvíz
Szolár
B melegvíz energiaosztály
Ikerház
Családi ház

Áttekintés

A drainback és nyomás alatt működő szolár technika egyesítése egyetlen termékcsaládba

Az új auroSTEP plus szolár használati melegvíz-készítő berendezés a legmagasabb melegvíz-komfortot nyújta akár 7 fő részére a családi- és ikerházakban. Ezzel együtt jelentősen tudja a melegvíz-készítés energiaköltségeit a napenergia felhasználásával csökkenteni.

Az auroSTEP plus csak kevés helyet igényel a telepítéshez, mert a szolár szabályozó és a szolár állomás egyetlen modulban található, ami egyszerűen szerelhető fel az erre alkalmas tartály palástjára. Ezzel Ön egy szolárrendszer három legfontosabb, egymással tökéletesen összehangolt alkotóelemét tudja egyetlen kompakt rendszerben megkapni.

A szolár szabályozó nem csupán az Ön szolárrendszerének hatékony szabályozásáról gondoskodik, hanem többféle komfortfunkciót is kínál. Így például az éjszakai hőmérséklet-csökkentés a „Party” funkciónál egyetlen gombnyomással késleltethető vagy a „Szabadság” opciónál egy energiatakarékos program aktiválódik a távollét alatt. Ezt számos védelmi funkció, többek között a legionellák-, kollektor- és forrázás elleni védelem egészíti ki.

Kezelési komfort

  • A különböző programok egyszerű aktiválása komfort- és energia-megtakarítási funkciókkal

Letöltések