Keresés
Kifutott termék

atmoSTOR VGH /7 XZU direkt fűtésű melegvíz-tároló (Low NOx)

Ideális választás meglévő kéményes gázbojlerek cseréjéhez

  • Sportintézmények, éttermek vagy ipari üzemek már meglévő melegvíz-ellátó rendszereinek felújításához
  • Teljesíti a legszigorúbb környezettudatos tervezési követelményeket is (alacsony károsanyag-kibocsátású égővel szállított berendezés)
  • Kizárólag földgáz üzemre alkalmas, direkt fűtésű (őrlángos) melegvíz-tároló
  • Csekély készenléti energiafelhasználás a jó minőségű hőszigetelésnek köszönhetően
  • Két direkt fűtésű tároló összekapcsolásával nagyobb igények is kiszolgálhatók
Gázüzemű
Melegvíz

Áttekintés

A Vaillant tároló rendszerű melegvíz-készítő berendezései ideális megoldást nyújtanak arra az esetre, amikor több csaptelepet kell egyszerre használati meleg vízzel ellátni. Nagy űrtartalmú víztartalékával gazdaságosan és komfortosan biztosítják nagyobb családi házak, közintézmények, éttermek és sportlétesítmények meleg víz igényeit is. Mindezt kizárólag vezetékes földgázzal ellátott objektumok esetén.

A VGH/7 típusjelölésű direkt fűtésű melegvíz-tároló – a korábbi verziókhoz hasonlóan – nem igényel külön kazánházat, így ideális megoldás meglévő, kéményes gázbojlerek cseréjéhez. A csekély helyszükségletnek, illetve a tároló tisztító nyílásának köszönhetően ez a termék széles körben alkalmazható csoportos vagy központi melegvíz-ellátásra, egészen 10 bar hálózati víznyomásig. A készülék technikai kialakítása egyszerű karbantarthatóságot és hosszú élettartamot garantál. A külső vízköpennyel körbezárt égőterű, merülő csatornás gázégő (alacsony káros-anyag kibocsátással) rendkívül hatékony és egyben minimalizálja a sugárzási veszteségeket. A működés NOx emissziója pedig annyira alacsony, hogy könnyen teljesíthetők a legszigorúbb környezetvédelmi előírások is.

Részletek

Részletek

atmoSTOR VGH / 7 XZU
Általános
Magasság (mm)1195 – 1760
Átmérő (mm)550
Mélység (mm)650
Tömeg (kg)72 – 95
Melegvíz-komfort
A tároló teljes űrtartalma (liter)130 – 220
Melegvíz-hőmérséklet min/max. (⁰C)40 / 70
Energia-hatékonysági osztály
Meleg víz (A+ – F)B

Letöltések