Keresés

Vaillant Group

Sikerek Európában

Világszerte több ezer szakképzett munkatárs tapasztalata, hozzáértése és innovációs ereje biztosítja a Vaillant Group csúcsteljesítményét a fűtéstechnika területén.

A "Vaillant" fogalom a fűtéstechnika területén. Szabadalmai a cég 1874-es alapítása óta folyamatosan meghatározzák a gázkészülék-szakma fejlődésének irányát.

Fűtéstechnika

A Vaillant-csoport vezető pozíciót foglal el az olyan fontos termékcsoportokban, mint a fali és álló fűtő- és kombi gázkazánok, valamint az elektromos melegvíz-készítő berendezések.

A Vaillant-csoporton belül a Vaillant márka az elmúlt években folyamatosan bővítette technológiai portfolióját az energiatakarékos és környezetbarát készülékek iránti piaci keresletnövekedéssel párhuzamosan: termékkínálata a hatékony gáz- és olajfűtő berendezések mellett olyan innovatív megoldásokat is magába foglal, mint a hőszivattyúk, pellet-fűtőkazánok, napenergia-hasznosító hő- és villamosáram-termelő berendezések, mikro-hőerőművek (tüzelőanyag-cellás létesítmények) és intelligens rendszerek.

A siker alapja a kutatás-fejlesztési tevékenység, melynek irányát a fogyasztói igények folyamatos és szisztematikus elemzése határozza meg.

Kutatás, fejleszés, gyártás

A cég a kutatás-fejleszést és a gyártást Németországban, Franciaországban, Angliában, Spanyolországban, Olaszországban, Szlovákiában, Törökországban és Kínában végzi.

A Vaillant-csoport háromezer bejegyzett szabadalommal rendelkezik, és fejlesztői évente mintegy ötven új szabadalmi kérelmet nyújtanak be.

A nemzetközi fűtéstechnikai üzletág globális hálózatként működik. A Vaillant-csoport több mint 20 országban van jelen saját képviselettel és több mint 60 államba exportál.

A Vaillant-csoport egyike a világ vezető gyártóinak, akinek fontos a környezetbarát fűtéstechnika. Az otthonunk és a világ klímája elválaszthatatlanok egymástól. A modern fűtési technológiák már készen állnak arra, hogy hozzájáruljanak a klímavédelmi célokhoz. Németországban lecserélték az elavult fűtési rendszereket ezzel a rendkívül hatékony és környezetbarát technológiával egy év alatt több mint 30% energiát takarítottak meg, és csökkentették a CO2 kibocsátásának az értékét is 30%-al.