Keresés

multiMATIC 700/700f rendszerszabályozó

Időjárás-követő szabályozás az összes Vaillant rendszerhez

  • Időjárás-követő rendszerszabályozó fűtéshez, melegvíz-készítésre, lakásszellőztetéshez és szolár rendszerekhez
  • Az átlátható menüstruktúrának és a háttérvilágított, szöveges kijelzőnek köszönhetően intuitív módon kezelhető
  • Az ingyenes multiMATIC applikációval a teljes rendszer mindig szem előtt van
  • Számos opcióra alkalmazható, beleértve az intelligens épületfelügyeleti rendszereket is (KNX)
  • Vezetékes (VRC 700/6) vagy vezeték nélküli kivitelben (VRC 700f/4) kapható
Szabályozó

Áttekintés

Egyszerű kezelés, többféle alkalmazási lehetőség

A multiMATIC 700 rendszerszabályozó egy központi kezelőegység az összes, új telepítésű Vaillant rendszerhez. Teljesen mindegy, hogy fűtésről, használati melegvíz-készítésről, lakásszellőztetésről vagy éppenséggel napenergia hasznosításról (termikus és fotovoltaikus) van szó – a multiMATIC 700 az összes alkotóelem hatékony együttműködéséről gondoskodik a legmagasabb lakótér komfort biztosítása mellett.

Letisztult forma, könnyen érthető magyarázó szövegek

Az időtálló külső megjelenésnek köszönhetően a kiváló minőségű anyagokból készült kezelőegység harmonikusan illeszkedik a legtöbb lakótérbe. A multiMATIC 700 azonban nem csupán vonzó megjelenésű, hanem egyértelműen is kezelhető és könnyen érthető információkat szolgáltat. A számos komfort-funkció néhány kézmozdulattal egyszerűen és gyorsan használható: időablakok, szabadság funkció, stb.

Maximális lakótér komfort, minimális energiaköltségek

Időjárás-követő rendszerszabályozóként a multiMATIC 700 automatikusan illeszti a fűtés teljesítményét az időjárási adottságokhoz: amennyiben a külső léghőmérséklet lecsökken, megemelkedik a fűtőkészülék előremenő hőmérséklete, ezáltal az összes helyiség belső léghőmérséklete a kívánt hőfokon marad. Amint a környezeti léghőmérséklet megemelkedik, úgy csökken újból vissza a hőtermelő által előállított fűtővíz hőfoka. Ezzel a működési móddal csak annyi energiát használunk fel, amennyi ténylegesen szükséges.

A multiMATIC 700 választhatóan vezetékes és rádiófrekvenciás verzióban kapható. A vezeték nélküli szabályozó – a komplikációktól mentes telepítés miatt – modernizációra tökéletesen használható. A vezetékes szabályozóval az épület adottságaitól függetlenül stabil kommunikáció garantálható ott, ahol ezt a rádiós adatcsere nem teszi lehetővé.

Komfortos fűtésszabályozás a távolból

A VR 920 kommunikációs egységgel a Vaillant rendszer távolról is elérhető, a világ bármelyik részéről az ingyenes multiMATIC applikációval, hogy a nappali és éjszakai időablakok vagy a praktikus komfort funkciók, mint az „1 nap házon kívül” beállítható legyen. Ezen kívül ezzel az applikációval lehet az ambiSENSE egyedi helyiséghőmérséklet szabályozást kezelni például ahhoz, hogy hazaérkezése előtt már megemelhető legyen a fürdő és a hálószoba hőmérséklete. További plusz, hogy megfelelő jogosultsággal a Vaillant szakszervizes partner távolról éppúgy hozzáfér a fűtési rendszerhez (profiDIALOG), diagnózis és a fűtési rendszer optimalizálása céljából. Ez időt és pénzt takarít meg.

Hatékony energiamenedzsment EEBus kommunikációval

A multiMATIC 700 nyitott az új technológiákra is, mint például az EEBus: ez egy olyan kommunikációs platform, amelyen keresztül berendezések tudnak egymással – gyártótól és technológiától függetlenül – információt cserélni az egyéni lakótér komfort és a hatékony energiafelhasználás érdekében. Ilyen funkció a napelem által termelt saját energia optimális felhasználása, hőszivattyú alkalmazása esetén.

https://simulator.vaillant.com/vrc700_6/hu/

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

ise smart connect KNX szabályozó modul

  • A multiMATIC 700 rendszerszabályozóval lehetővé teszi a fűtési rendszer komfortos bekötését egy KNX rendszerbe
  • A KNX intelligens szabályozási funkcióinak vezérlésével az igényfüggő meleg víz- és hőtermelésről gondoskodik
  • eBUS rendszerinformációkat, mint karbantartási jelzések, hibajelzések, dátum, pontos idő és külső hőmérséklet szállít a KNX számára
  • A ház minden egyes technikai egységének komfortos vezérlése egy applikáció útján, beleértve a fűtést is

Letöltések