Keresés

Vaillant multiMATIC Applikáció

Működtesse komfortosan okostelefonjával vagy táblagépével fűtési rendszerét a távolból.

Jó lenne, ha a fűtési rendszere pontosan tudná, mikor érkezik haza? Önmagától, ha Ön éppen váratlanul a dugóban áll vagy gyorsan eldönti, szabadságát még pár nappal meghosszabbítja? Az előnyök az Ön kezében vannak: amint kinyitja a lakása vagy háza ajtaját és már a kezdetektől fogva, mindenhonnan érzi az Ön által kívánt hőmérsékletű, kellemes meleget. Kellő meleg víz egy kiadós fürdésre? Magától értetődően ez is adott!

Magasabb komfort kevesebb költséggel

Az új Vaillant multiMATIC Applikációval Ön, illetve családja a fűtést abszolút az igényeknek megfelelően tudja vezérelni – függetlenül attól, hol tartózkodik Ön éppen. Ez nem csak az Ön komfortját emeli, hanem abban is segít, hogy energiát takarítson meg. A helyzetalapú és egyéni kialakításnak köszönhetően (mint például a praktikus funkciók sokasága), a multiMATIC Applikáció könnyűszerrel kezelhető. Így tud Ön mindent, amit a fűtési rendszerének szabályozóján a hőszükséglet illesztéséhez beállít most online paraméterezni – egyetlen „érintéssel”.

Többféle funkció, egyszerű kezelés

  • Üzemmódok, időablakok és kívánt értékek beállítása
  • Helyzetprofilok, mint például „Otthon”, „Távol” és „Éjszaka” megjelenítése
  • Különleges funkciók be-, illetve kikapcsolása („Party”, „Távollét” vagy „Gyorsszellőztetés” – a rendszer konfigurációjának függvényében)
  • A rendszerállapot megjelenítése
  • Energia monitoring
  • Automatikus és ingyenes szoftverfrissítés

Teljes kontroll – az Ön szakszervizese számára is

Biztos szeretne abban lenni, hogy fűtési rendszere mindig jó kezekben lesz? Akkor bízza meg szakszervizét, hogy fűtési rendszeréhez távolról is hozzáférhessen – a Vaillant profiDIALOG szoftverével. Ez az új és profi távdiagnosztikai portál automatikusan informálni tudja őt a fűtési üzem során bekövetkező rendellenességekről. Erről ő időben szerez tudomást, így azelőtt tud beavatkozni, mielőtt nagyobb hibák lépnének fel. Mindez növeli fűtési rendszerének üzembiztonságát és csökkenti a karbantartási és állagmegóvási költségeket, mert a hiba online analizálható és a legjobb esetben el is hárítható, így csökkentve vagy megszűntetve ezzel a kiszállásokat.

Ingyenes a multiMATIC 700 rendszerszabályozó kombinációval

Automatikus hozzáférés az új, ingyenes multiMATIC Applikációhoz, amennyiben fűtési rendszerét a multiMATIC 700 rendszerszabályozóval vezérli. Ebben az esetben azonban Önnek szüksége van a VR 920 Internet-kommunikációs modulra, hogy fűtési rendszerét folyamatosan elérhetővé tegye.