Keresés

A jó bornak nem kell cégér

Nem szeretnénk borászati téma irányába elvinni a szakmaiságot, de az adott témával kapcsolatosan számunkra ez az absztinens közmondás jutott először az eszünkbe. Hogy miért?

Kiterjesztett garancia

Egy jó termék egy jól megtervezett rendszerben jól fog teljesíteni. Ha ez a szimbiózis jól működik a termék és a rendszer között, akkor emelni lehet a szolgáltatások színvonalát is. A kölcsönös előnyökből pedig a termék használója is hosszú távon profitálhat.

Örömmel adunk hírt arról, hogy a 2017 10.01 után beüzemelt Vaillant hőszivattyúk esetén a forgalmazói 2 év teljes körű jótállás további 3 évvel meghosszabbítható. A garanciahosszabbítás a fogyasztó számára egyszeri beruházást jelent, melynek díja a hőszivattyú típusától és teljesítményétől függetlenül állandó. További feltétel, hogy a forgalmazóval kell egy általános karbantartási szerződést kötni, amely az üzembe helyezést követő első évétől kezdve rendszeres éves karbantartást ír elő a végfelhasználónak.

A racionális döntést az információk beszerzése után megfontoltan is meghozhatja a fogyasztó, nem kell semmivel sem kapkodnia. Az új Vaillant hőszivattyú tulajdonosoknak a beüzemeléstől számított 1 év áll rendelkezésükre a garancia-kiterjesztés igénylésére. Ezt postai úton is jelezhetik, de legegyszerűbben talán a weboldalunk nyújtja ezt a lehetőséget.

 

Kiterjesztett garancia regisztráció

Legyen tehát aroTHERM levegős hőszivattyú, vagy flexoTHERM szondás/kutas gép, a Vaillant minőségben mindenki megbízhat!

Åke, a Vaillant hőszivattyú „arca”

Köztudott, hogy Skandinávia élen jár a hőszivattyús technika területén, hiszen ennek, vagyis a megújuló energiaforrás bölcsőjének is lehet tekinteni Észak-Európát.

A Vaillant világán belül Magyarország is csatlakozott ahhoz a marketing kampányhoz, mellyel egy skandináv átlagember népszerűsíti a takarékos hőtermelőt.

Hazai szakmai berkekben is kétkedéssel fogadhatják azt, hogy tartósan hideg külső hőmérséklet mellett is kellemes belső hőmérsékletet lehet varázsolni levegős hőszivattyúval. Nos, aki tényleg úgy gondolja, hogy „messziről jött ember azt mond, amit akar”, annak javasoljuk, hogy figyelmesen nézze végig ezen az aloldalakon elérhető kisfilmeket:

 

Ake és a hőszivattyú

Reméljük, hogy a sikerült felkelteni az érdeklődésüket és várjuk további kérdéseiket, illetve közérdekű témajavaslataikat!