Keresés

calorMATIC 370/370f szabályozórendszer

  • Intelligens szabályozástechnika a fűtési rendszer idő- és helyiséghőmérséklet függő üzemére
  • Integrált napi- és heti programok, számos komfortfunkció
  • Háttérvilágított szöveges képernyő, könnyen érhető kijelzésekkel
  • Intuitív kezelés két kiválasztó- és egy forgatógombbal

Áttekintés

A kezelési komfort legújabb generációja kisebb lakások számára

Az új calorMATIC 370 különösen könnyűvé teszi Vaillant fűtőkészülékének helyiséghőmérséklet-függő vezérlését. Intuitív módon érthető kijelzések és kezelői irányítás, mindkét kiválasztó és a forgatógombbal pedig mindez gyorsan kézben tartható. A szabadon programozható napi- és heti programokkal a fűtési periódusok az Ön egyéni igényeihez szabhatók. Ezen kívül a calorMATIC 370 számos kiegészítő funkciót kínál a személyes szükségletekhez, valamint az energia-megtakarításhoz.

Az eBUS kommunikációnak köszönhetően a szabályozó pillanatok alatt csatlakoztatható. A lakótérben a kívánalmaknak megfelelően helyezhető el: modern megjelenése tökéletesen illeszkedik az aktuális trendekhez. Mindez természetesen a rádiófrekvenciás calorMATIC 370f készülékre is érvényes, ami a fűtőkészülékkel kábel nélkül biztosít kapcsolatot, így a szabályozó a lakótérben bárhol, szabadon felszerelhető.

Részletek

Részletek

Energia- és költségmegtakarítás
A fűtés vezérlése: Időprogram alapján végrehajtott helyiséghőmérséklet szabályozás a fűtési és takarék üzem közötti átkapcsoláshoz. Az égő teljesítménye automatikusan illeszkedik a mindenkori hőszükséglethez.
  
Komfort
Egyediség: Az egyéni igényeknek megfelelően beállítható fűtési programok.
Funkciók: 1 nap otthon, 1 nap házon kívül, Party-funkció, szabadságprogram, fagyvédelem, takaréküzem, manuális nyári üzem, gyorsszellőztetés, a fűtési üzemhez illeszkedő, intelligens melegvíz programok, egyszeri tárolótöltés a programozott időablakon kívül (csatlakoztatott melegvíz-tároló esetén).
Kezelési komfort: Érthető kijelzések a háttérvilágított szöveges képernyőn. Intuitív kezelés kiválasztó- és forgatógombbal. A kívánt hőmérséklet és üzemmód egyszerű beállítása. Az internet alapú comDIALOG távkommunikációs rendszerrel lehetséges a lekérdezés és a beállítás.
  
Felhasználási terület
Alkalmazás: eBUS kommunikációra képes Vaillant hőtermelők. Társasházi lakások és családi házak egyszerű, meleg vizes fűtési rendszerei.

Letöltések