Keresés

calorMATIC 350/350f szabályozórendszer

  • Intelligens szabályozástechnika az egyszerűbb fűtési rendszerek idő- és helyiséghőmérséklet függő üzemeltetésére
  • Az egyéni igények alapján beállítható napi- és heti programok
  • Intuitív kezelés két kiválasztó és egy forgatógombbal
  • eBUS kommunikáció az egyszerű bekötés és a bővíthetőség biztosítására

Áttekintés

Teljes komfort a lakások és családi házak egyszerű fűtési rendszerei számára

A calorMATIC 350 szobai termosztáttal Vaillant hőtermelője az előre beállított időprogram és a kívánt helyiséghőmérséklet alapján vezérelhető. A könnyen érthető kezelési koncepciónak köszönhetően programozása különösebb előismeretek nélkül is könnyen elvégezhető. A két kiválasztó és a kiegészítő forgatógomb minden beállítást leegyszerűsít, a háttérvilágított szöveges kijelző pedig sötétben is jól olvasható. A fűtési periódusok az egyéni igényeknek megfelelően beállítható napi- és heti programok útján hangolhatók össze az Ön életritmusával. Az éjszakai és a nappali üzem közötti átkapcsolás, valamint a téli/nyári időszak óraátállítása automatikus.

Ez a szabályozó az eBUS szabályozási koncepció tökéletes alapköve. Rádiófrekvenciás verziója (350 f) vezeték nélküli, korlátlan szabadságot biztosít. Modern és időtálló megjelenése miatt a szabályozó lakótérben bárhol, a kívánalmaknak teljes mértékben megfelelve szerelhető fel.

Részletek

Részletek

Energia- és költségmegtakarítás
A fűtés vezérlése: Időprogram alapján végrehajtott helyiséghőmérséklet szabályozás a fűtési és takarék üzem közötti átkapcsoláshoz.
A fogyasztás optimalizálása: Energia-megtakarítási potenciál használat a mindenkori hőszükséglethez igazodó automatikus üzemmód beállítással. Energia-megtakarítás kiegészítő funkciókkal, komfortvesztés nélkül.
Melegvíz-üzem: Több hatékonyság a használati melegvíz-készítés során.
  
Komfort
Egyediség: Az egyéni igényeknek megfelelően beállítható fűtési programok.
Funkciók: 1 nap házon kívül, Party-funkció, szabadságprogram, takaréküzem, a fűtési üzemhez illeszkedő, intelligens melegvíz programok, egyszeri tárolótöltés a programozott időablakon kívül (csatlakoztatott melegvíz-tároló esetén).
Kezelési komfort: Érthető kijelzések a háttérvilágított szöveges képernyőn. Intuitív kezelés kiválasztó- és forgatógombbal. A kívánt hőmérséklet és üzemmód egyszerű beállítása. Az internet alapú comDIALOG távkommunikációs rendszerrel lehetséges a lekérdezés és a beállítás.
  
Felhasználási terület
Alkalmazás: eBUS kommunikációra képes Vaillant hőtermelők. Társasházi lakások és családi házak, egykörös (radiátoros) fűtési rendszerrel.

Letöltések