Keresés

calorMATIC 332 helyiséghőmérséklet-szabályozó

  • Intelligens szabályozástechnika az egykörös, radiátoros fűtési rendszerek idő- és helyiséghőmérséklet-függő üzemére
  • Naponta három időablak állítható be
  • Intuitív kezelés két kiválasztó és egy forgatógombbal

Áttekintés

Még több kezelési komfort az analóg szabályozású Vaillant készülékekhez

Az új calorMATIC 332 szabályozó a társasházi lakások és családi házak egykörös fűtési rendszereit vezérli az idő és a kívánt helyiséghőmérséklet függvényében.

A korábbi calorMATIC 330 Vaillant szobatermosztát korszerű utódjaként ez a termék különösen a kombi készülékekhez és a csatlakoztatott melegvíz-tároló nélküli fűtőkészülékekhez alkalmas.

A calorMATIC 332 előismeretek nélkül, intuitív módon kezelhető. A két kiválasztó és a kiegészítő forgatógomb minden beállítást leegyszerűsít, a háttérvilágított szöveges kijelző pedig sötétben is jól olvasható. Naponta három időablak állítható be, ezen kívül számos kiegészítő komfortfunkció van, valamint a téli/nyári időszak óraátállítása is automatikus. Modern és időtálló megjelenése miatt a calorMATIC 332 szabályozó a lakótérben bárhol, a kívánalmaknak teljes mértékben megfelelve szerelhető fel.

Részletek

Részletek

Energia és költségmegtakarítás
A fűtés vezérlése: Időprogramok szerinti helyiséghőmérséklet szabályozás.
Fogyasztás-optimalizálás: Energia-megtakarítási potenciál használat a mindenkori hőszükséglethez igazodó automatikus üzemmód beállítással.
  
Komfort
Egyediség: Naponta három időablak állítható be.
Funkciók: Party-funkció, szabadságprogram, automatikus téli/nyári óraátállítás.
Kezelési komfort: Érthető kijelzések a háttérvilágított szöveges képernyőn. Intuitív kezelés kiválasztó- és forgatógombbal. A kívánt hőmérséklet és üzemmód egyszerű beállítása.
  
Felhasználási terület
Alkalmazás: Minden, analóg kapocsléccel (7-8-9; 24 V) ellátott Vaillant hőtermelő. Társasházi lakások és családi házak, egykörös (radiátoros) fűtési rendszerrel.

Letöltések