Webhelyünk cookie-kat használ, hogy a böngészést optimalizálja, visszajelzést ad számunkra a szükséges változtatásokat illetően, hogy Önnek a lehető legjobb élményt biztosíthassuk. Továbbá segíti hasznos és új tartalmak ajánlását. A cookie-k engedélyezéséhez kattintson az „Engedélyez” gombra, vagy egyszerűen csak folytassa a böngészést.

Elfogadom Elutasítom

Kondenzációs készülékek

A kondenzációs gázkazánok az égéstermék mérhető hője mellett a benne található vízgőz melegét is hasznosítják, amely egyébként a kéményen keresztül veszteségként távozna.

Hőszivattyúk

A hőszivattyúk, a természetben megtalálható és ingyen elérhető, energiát hasznosítják. Ez a leggazdaságosabb és legkörnyezettudatosabb fűtési illetve melegvíz-készítési módszer napjainkban.

Szolár rendszerek

A fosszilis fűtőanyagtól eltérően, a napenergia szinten korlátlan mennyiségben érhető el, szénmentes és ingyenes. A modern fűtési rendszerek napkollektorokkal kombinálhatók, mely melegvíz készítéshez vagy kisegítő fűtésként illeszthető be a fűtési körbe.

Szabályozók

Egy jó szabályozó automatikusan paraméterezi és beállítja a fűtési rendszerét és természetesen Ön is egyéni igényeinek megfelelően változtathatja a beállításokat.

Melegvíz tárolók

A melegvizes tárolók esetében azonnal nagy mennyiségű forró víz áll a rendelkezésére. A tárolókat sokféle hőtermelővel lehet hatékonyan kombinálni, legyen az gáz vagy akár napenergián alapuló is.