Keresés

1874-ben Johann Vaillant megalapította cégét egy kis német városban, Remscheid-ben. Úgy gondolta, hozzáférhetővé lehet tenni a meleg vizet és a fűtést minden háztartásban. Mintegy 140 évvel később, a cég 30 millió elégedett vásárlóval, több mint 60 országban van jelen. Hallgassa meg első kézből, hogy a világ különböző tájain élő ügyfeleknek mit is jelent valójában a Vaillant "Jó érzés, jót tenni" szlogenje!

Vaillant-tal a Föld körül Ügyfeleink mondják Vaillant az Ön országában

Vaillant-tal a Föld körül

Nézze és hallgassa meg mit gondolnak a Vaillant ügyfelek a márkáról.

Tíz egyedi történetben osztják meg tapasztalataikat belga, kínai, horvát, holland, olasz és német ügyfelek.

Leen and Koen Wildemeersch (Aalter, Belgium)

A telepítéshez a szakembereink a Green iQ címkével jelölt termékeket javasolták. Összehasonlítottuk más termékekkel és rájöttünk, hogy egy ilyen rendszer egyesíti mindazokat a funkciókat, amelyek fontosak számunkra. Környezetbarát és hatékony, ráadásul Applikáció segítségével ellenőrizni tudjuk a fűtési rendszerünket akkor is, ha éppen nem vagyunk otthon. A telepítés után boldogan nézünk egymásra nap mint nap, tudván, hogy a házunk és a fűtési rendszerünk így tökéletes számunkra.

Leen és Koen Wildemeersch egy flexoTHERM talajhő/víz hőszivattyús rendszer telepítettek 400 literes geoSTOR tárolóval. A rendszert multiMATIC 700 rendszerszabályozó, VR 920 kommunikációs modul és a multiMATIC applikáció vezérli.

Petar Jakić (Zágráb, Horvátország)

Amikor üzleti úton vagyok, nagyon fontos számomra, hogy a feleségem és a gyermekeim mindig biztonságban legyenek. Nem akarok semmilyen problémát. Azért választottam Vaillant készüléket mert megbízható, jó minőségű, problémamentes, és mindig azt nyújtja, amire szükségünk van.

Petar Jakić családjának egy ecoTEC plus kondenzációs készüléke van calorMATIC 370 szabályozóval.

Jan van Marion (Oostvoorne, Hollandia)

Itt születtem Oostvoorne-ban és a mai napig is itt élnek a családommal együtt. Mindig is egy saját étterem volt az álmunk, amelyet a természet vesz körül. Amikor lehetőségünk adódott építeni itt egyet, nem tudtunk ellenállni. Az épület energia-felhasználása nagyon fontos volt számunkra. Végül egy helybéli szakember segítségével - aki a Vaillant márkát ajánlotta - megtaláltuk a számunkra megfelelő rendszert. Most már van egy olyan rendszerünk, amely tökéletesen működik, és amivel elégedettek vagyunk: ez jó a környezetnek, jó nekünk és természetesen jó a vállalkozásunknak is.

Jan van Marion geoTHERM hőszivattyút telepített allSTOR tárolóval és szolár kollektorokkal.

Valerio de Pretto (Velence, Olaszország)

Velencében a hetvenes években a Vaillant fűtőberendezéseit telepítették a leggyakrabban, aminek a fejletlen elektromos hálózat volt a fő oka. Ma ez a probléma már nem áll fenn, ami azt jelenti, hogy a vásárlók olyan márkát választhatnak amilyet csak akarnak. Ennek ellenére a többség még mindig a megbízható és jó minőségű Vaillant termékeket telepíti.

Valerio de Pretto Vaillant szervizesként dolgozik. Tudjon meg többet a Vaillant szervizéről.

Kurt and Lisa Zügner (Altusried, Németország)

Vaillant egy úttörő márka - van bátorsága, hogy innovatív legyen és mindig a legjobb megoldásokat keresi. Ez az, amiben mi is hiszünk. Én már 20 éve technológiai mérnökként dolgozok, és már abban az időben is ismertem a Vaillantot. A hosszú évek során mindig megbízható partnerek voltak.

Kurt és Lisa Zügner otthonában egy SOFC tüzelőanyag cellás rendszer van telepítve kondenzációs kazánnal.

Pan Desheng (Shanghai, Kína)

A családom a legfontosabb dolog az életemben. Ezért az otthonom sokkal fontosabb számomra, mint pl. az autóm. Otthon minden tényleg nagyszerűen működik, ezért a feleségem és én épp olyan boldogok vagyunk együtt, mint az első napon. Az otthonunk olyan, mint egy kis sziget a számunkra. Hogy miért választottunk Vaillantot? Egy nap, meglátogattuk a barátainkat, és bár nagyon hideg napok voltak, azt tapasztaltuk náluk hogy a szobák és az egész otthonuk meglepően meleg. Ez a barátunk ajánlotta Vaillant rendszereket nekem.

Pan Desheng örül, hogy megfogadta barátja tanácsát.

Daniel Klages (Solingen, Németország)

A világítótorony tervezésekor elengedhetetlen volt számunkra, hogy ne valamiféle rövidtávú, hanem egy jelentős és egyben megbízható dolgot hozzunk létre. Ugyanakkor, azt sem szerettük volna, ha csak kívülről néz úgy ki, mint valami ami különleges. Ezért mi természetesen integráltuk a jövőképünket a teljes épületbe. A mai napig, meg vagyunk győződve arról, hogy a Vaillant hőszivattyú - ami fontos része a koncepciónak - a legjobb megoldás volt a világítótorony hatékony és fenntartható energiatermeléséhez.

A világítótornyot egy geoTHERM hőszivattyú fűti.

Lilia Scattolin (Spinea, Olaszország)

Mi nem szeretjük pazarolni az energiát, és nem akarjuk, hogy többet fogyasszunk a korlátozott erőforrásokból, mint ami szükséges. Ezért használunk napkollektoros rendszert a melegvíz készítés támogatására. Nekünk, ez a valódi megoldás.

Lilia Scattolin és családja úgy döntött, hogy az auroCOMPACT kondenzációs kazánt választják a napenergia adta lehetőségek maximális kihasználásáért.

Tao Jun (Shangai, Kína)

Németországban éltünk több mint tíz évig, de visszajöttünk, mert Shanghai az otthonunk. Németországban egy csomó dologba beleszeretettünk, mint például a sülthús, a kenyér, a sör és természetesen német mérnökök lelkiismeretes munkája. Ezért telepítettünk Vaillant terméket az otthonunkba. Németország egy kis darabja, nálunk.

Tao Jun és felesége hisznek a német minőségben. De honnan ered ez a minőség? Ismerje meg a Vaillant történelmét.

Dirk van Stappen (Vianen, Hollandia)

30 évvel ezelőtt költöztem a házamba. Abban az időben, az épület tulajdonosa úgy döntött, hogy egy Vaillant fűtési rendszert telepít. A kazán jó munkát végez már 30 éve, és soha nem volt probléma vele. Ezért enm is kérdés, hogy legközelebb újra egy Vaillant kazánt fogok választani.

Dirk van STAPPEN házában egy vadonatúj, rendkívül hatékony Vaillant ecoTEC plus kazán működik.

Találja meg Ön is, fűtési rendszerét

Szerte a világon több millió ember már megtalálta a tökéletes megoldást.

Azt szeretnénk, hogy Ön is olyan elégedett legyen, mint ők. Kattintson ide, és találja meg új fűtési rendszerét.