Keresés

Formatervezési díjat nyert a Vaillant

Két Vaillant termék is győzött a 2015-ös Red Dot Design Award-on

Az új kondenzációs ecoTEC exclusive gázkazán és az auroFLOW szolár állomás nyerte el a Red Dot Design Award díját a termékdesign kategóriában.

A Red Dot Design Award díjat 2015-ben 60. alkalommal osztják ki, és egyike a legfontosabb design megmérettetéseknek. A hivatalos díjátadó ünnepségre Essenben kerül sor 2015. június 29-én. Ezt követően a győztes termékek a Red Dot Design Múzeumban kerülnek bemutatásra az egyik legnagyobb kortárs design-kiállítás keretein belül.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Red Dot Design Award rögtön két Vaillant terméket választott győztesnek. A kitüntetés is alátámasztja, hogy a Vaillant termékekhez a kiváló minőség mellett kiemelkedő formatervezés is párosul ” –fejezte ki örömét Jutta Wippenhohn, a Vaillant Group design menedzsere.

A Vaillant auroFLOW szolár állomás emellett elnyerte az iF Design Award díját is, mely az egyik legfontosabb és legrégebbi hagyományokkal bíró design megmérettetés. A szolár állomás az iF Design keretein belül bemutatásra kerül hamburgi kiállításokon és a kínai Shenzenben is.