Keresés

Otthon most mindennek működnie kell

A fűtés és a meleg víz a mindennapi kényelmünket biztosítja. És fontosak egészségünk szempontjából is.

A Vaillant Saunier Duval Kft. fokozott figyelemmel kíséri a Kínában felbukkant és azóta világszerte észlelt koronavírusos megbetegedéssel kapcsolatos információkat és a maga eszközeivel igyekszik partnerei és munkatársai, valamint azok környezetének kockázatait csökkenteni.

Igyekszünk minden szükséges intézkedést megtenni annak érdekében, hogy szolgáltatásaink elérhetősége mellett ügyfeleink és munkatársaink biztonságát is garantálni tudjuk.

Végrehajtott intézkedéseink közül kiemeljük a következőket:
Az ügyfelekkel és a munkavállalókkal való fizikai kapcsolat korlátozása
  • Szervizes kollégáinkat arra kértük, hogy korlátozzák a fizikai kapcsolatot, kerüljék el a fizikai érintkezéssel való üdvözlést és tartsanak 1,5 méter távolságot.
  • Szakembereink eldobható kesztyűt fognak használni a szolgáltatás során, és hálásak lennénk érte, ha a beavatkozás alatt nyitva tarthatnánk a munkaterület ablakait.
Képviseletünk nyitva tartása
  • Tekintettel a megelőzés elsődleges fontosságára, a veszélyhelyzet időtartama alatt képviseletünkön a személyes tanácsadás és konzultáció előzetes időpontfoglaláshoz kötött. Ez érvényes bemutatótermük látogatására is! A jelenlegi szabályozás értelmében irodaházunk területén maszk viselése ajánlott, de nem kötelező.
  • Kérjük, hogy irodánkat személyesen csak fentiek betartásával keressék fel! Telefonos és elektronikus elérhetőségeink továbbra is rendelkezésre állnak.
Tisztítási és higiéniai követelményeknek való megfelelés
  • Munkatársaink eldobható kesztyűket használnak az anyagok fogadására / kézbesítésére, a számlázásra és a különböző elektronikus eszközökkel (pl. POS terminálok) való esetleges kapcsolatfelvételre. Mindenki biztonsága érdekében minden érintkezés után fertőtlenítő gélt használnak és a használt eszközöket is megtisztítják.
  • Létesítményeink tisztítását a szokásosnál gyakrabban és az ajánlott fertőtlenítőszerekkel végezzük. Ezen kívül folyamatosan felhívjuk minden munkatársunk figyelmét a gyakori kézmosás fontosságára.

Kiterjesztett garanciával kapcsolatos információ

Szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek sincs okuk az aggodalomra.

A készülék garanciája nem fogja érvényét veszíteni amennyiben a kihirdetett veszélyhelyzet időtartamára esne az éves karbantartás időpontja és emiatt az nem kerülne elvégzésre. A vírus okozta válsághelyzet lezárását követően az elmaradt karbantartásokat VSD Kft. vagy szerződött szervizpartnerei el fogják végezni. Ügyfeleinknek ezzel kapcsolatban nincs semmilyen teendője.

Fűtés és meleg víz - egészségünk alapjai

Manapság az élet inkább otthon zajlik. Ez kihívást jelent, különösen akkor, ha a gyermekek gondozásáról, a munkáról és az egészség megőrzéséről is egyidőben kell gondoskodni. Ezért otthon most mindennek működnie kell - különösen a fűtésnek és a melegvíz ellátásnak, amelyek alapvető emberi szükségletek és fontos higiéniai tényezők.

De ne aggódjon, a Vaillant fűtési rendszerével Ön megfelelő döntést hozott. A Vaillant a világ egyik legjobb szolgáltatási hálózatán keresztül most is biztosítja az otthona kényelmét.