Keresés

Otthonom kényelme - bárhol a világon

Hogyan vált Svédország leghidegebb helye az egyik legkényelmesebbé

Mindentől távol, Svédország északi részén, pontosabban 235 km-re az északi sarkkörtől, található Naimakka egy apró kis falu. A falunak egyetlenegy lakosa van Ake, aki 80 éves. Ake az a személy, aki üzemelteti az ott működő időjárás-állomást. Ake itt élt egész életében egyedül. Arrafelé alig járnak emberek, ami nem csoda mert a hőmérséklet akár -40 °C-ra is lecsökkenhet. Egy nap azonban Ake kitalálta, hogy hogyan tudna látogatókat vonzani Svédország leghidegebb helyére.

AKE ötlete

Nézze meg, hogyan épült fel a sátor, és hogy a hőszivattyú hogyan változtatta meg Ake életét.

Meleg nemcsak a hőszivattyúból származhat, hanem egy jó barátságból is. Tudjon meg mindent Akéről és a legjobb barátjáról a rénszarvasról, akit Ole-nak hívnak.

Ezért szereti Åke a Vaillant hőszivattyút

A Vaillant hőszivattyúja még a leghidegebb helyeken is – mint a svédországi Naimakka –, a föld tárolt energiáját hasznosítja, hogy otthonában kellemes hőmérséklet legyen.

Komforthoz csatlakozva

A Vaillant hőszivattyúk nem csak a magas minőségű, fenntartható technológiát kínálják, alacsony fenntartási költséggel és hosszú élettartammal. Kapcsolatot is nyújtanak.

Ezért a Vaillant szervizpartnere bármikor képes felügyelni, elemezni és karbantartani egy hőszivattyús rendszert. A rendszer beállításainak esetleges hibái így távolról is megoldhatók, ami időt és költségeket takarít meg.

Ez a videó bemutatja milyen gyorsan és egyszerűen lehet megoldásokat találni.

Hogyan működik a Vaillant hőszivattyú

A hőszivattyús technológia tulajdonképpen a hűtőgép működési elvének a fordítottja. Míg a hűtőgép a készülék belsejében található meleg levegőt szállítja a készüléken kívülre, addig hőszivattyú a külső környezetből vonja ki a hőt és szállítja azt az épület belsejébe.

A hőszivattyúk a földben, talajvízben vagy levegőben rejtőző természetes energiát hasznosítják, ezzel jelentős fűtési energiamegtakarítást garantálnak. Károsanyagkibocsátás nélkül, hatékonyan működnek még alacsony környezeti hőmérsékletben is és ilyen módon a kívánt energiamennyiség akár 75%-át is fedezni tudják.

Ez a leggazdaságosabb, leghatékonyabb és legkörnyezettudatosabb fűtési illetve melegvíz-készítési módszer napjainkban.

Vaillant hőszivattyúk az Ön egyedi igényeihez igazítva

Bárhol, bármilyen típusú házban is éljen a Vaillant rendelkezik az ahhoz megfelelő hőszivattyús rendszerrel. Még a Naimakka-ban is, ahol 200 napig tél van. A gyakran kiszáradt földekből, a Vaillant hőszivattyú talajkollektorait használva alakítja át Åke házát egy kényelmes otthonná.

A spanyolországi dél-spanyolországi fogyasztóknak ez a fűtési technológia télen csak néhány hónapig áll rendelkezésükre. De a hőszivattyúkat ott nyáron is használhatják a házak hűtésére.

Tudjon meg többet

Találja meg az igényeinek megfelelő hőszivattyút

Találja meg kivitelezőjét

Térképes keresőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebbi kivitelező vagy szervizes partnerünket.

Szakemberek keresése

Ismerje meg a hőszivattyúkat

A fűtés és hűtés jövője itt található. Tudjon meg többet a kibocsátásmentes Vaillant hőszivattyúk egyedülálló technológiájáról és használhatóságáról.

Tudjon meg többet

Találja meg a tökéletes megoldást

A kényelem itt kezdődik: függetlenül attól, hogy új otthont épít, vagy korszerűsít, az ideális hőszivattyút néhány egyszerű lépésben megtalálhatja.

Lehetőségek ellenőrzése

Lehetőségek szakembereknek

A Vaillant nagyra értékeli a partnerekkel kialakult szoros kapcsolatot. Ezért előnyös a partner program mindazoknak, akik abban részt vesznek.

Ismerje meg a VEP programot